BÉRGYÁRTÁS
Kistermelők, magánszemélyek és vállalkozások részére vállaljuk:
- csípős és csípősségmentes fűszerpaprika szárítását, őrlését, homogenizálását és csomagolását,
- száraz fűszerkeverékek gyártását (hozott receptből is) és csomagolását,
- sajátmárkás fűszerpaprika és egyéb száraz fűszerkeverék termékek gyártását és csomagolását,
- biopaprika gyártást és csomagolást.
Fűszerpaprika gyártás a PaprikaMolnárnál:
A 2-3 hétig utóérlelt nyers fűszerpaprikát válogatjuk és gázüzemű szárítónkban 4 óra alatt szárítjuk meg. Az őrlés egy darálóból és 3 malomkőpárból álló őrlősoron történik, melynek végén átszitáljuk az őrleményt. Nagyobb tételek homogenizálását 500 vagy 3000 kg-os keverőben végezzük és igény szerinti kiszerelésben – zsákban vagy kisebb kiszerelésekben – csomagoljuk az őrleményt. A prémium minőségű, kézműves paprikák előállítása során a fűszerpaprika csumáját 100%-ban eltávolítjuk, melynek eredményeként az őrlemény tisztább és gyümölcsösebb ízű, színét és illatát hosszan megtartja.
Fűszerpaprika bérgyártás a PaprikaMolnárnál:
A feldolgozásra átadott nyers paprika utóérlelése, válogatása és csumátlanítása a termelő feladata. A feldolgozásra átadott paprikát nem kell mosni, mert a szárítás első fázisa mosással indul a szárítónkban. Gondoskodunk az alapanyagok – csípős, termelőnkénti és bio – elkülönítésről és garantáljuk, hogy a tulajdonosok saját paprikájukat kapják vissza malmunkból!
Fűszerkeverék gyártás és bérgyártás a PaprikaMolnárnál:
Üzemünkben nem használunk allergén alapanyagokat, így minden termékünk allergén-mentes. Az egy vagy több-komponensű száraz kolbász, fűszer vagy teakeverékek recept szerinti homogenizálását, keverését géppel vagy kézzel végezzük és igény szerint csomagoljuk.
Élelmiszercsomagolás a PaprikaMolnárnál:
Kézzel és géppel csomagolunk, saját vagy hozott csomagolóanyagba és kiszerelésbe, előzetes egyeztetés és árajánlatkérés alapján.
Kérjen tőlünk árajánlatot, kérdezzen tőlünk >>> ITT <<<